Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Vacatures bij DEFAM

DEFAM is onderdeel van ALFAM Consumer Credit, 100% dochter van ABN AMRO. Vanuit het centraal gelegen Bunnik bedienen wij onze particuliere en zakelijke klanten via vier merken: Alpha Credit Nederland (ACN), Credivance, DEFAM en GreenLoans. Aan de basis van onze activiteiten staat een uitgebreid netwerk van AFM-geregistreerde financieel adviseurs. Zo boeken wij goede resultaten én hebben wij mooie vooruitzichten. En daar zijn wij best trots op.

Deel jij onze visie op klantbenadering?
Met onze leningen dragen wij bij aan de dromen en ambities van onze klanten. Wij helpen graag de klantwens te realiseren. Soms verkopen wij ook ‘nee’: wij lenen alleen geld uit als de lening voor de individuele klant volledig verantwoord is. Dat betekent ook dat wij iedere klant beschermen tegen overkreditering.

Vacatures

Werken bij ALFAM betekent dat je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Je gaat samenwerken met leuke, professionele collega’s tegen een uitstekend salaris. Daarnaast is onze organisatie volop in ontwikkeling, met alle bijbehorende kansen van dien. Interesse? Onze actuele vacatures vind je op de vacaturepagina van ABN AMRO.