Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Persoonlijke Lening

Vanaf 1 april 2021 bieden wij alleen nog Financial Lease aan. Voor een Persoonlijke Lening kunt u terecht bij DEFAM. DEFAM is, net als ACN, een merk van ALFAM Consumer Credit. Meer informatie over het financieren van een auto met een Persoonlijke Lening vindt u op defam.nl. Voor vragen over uw lening bij Alpha Credit Nederland kunt u contact opnemen met de klantenservice via 030 – 659 6700 of ga naar onze FAQ.

Wat is een Persoonlijke Lening?

De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave, zoals een auto of een motor. Er worden vooraf heldere afspraken met een financieel adviseur gemaakt over de hoogte van het kredietbedrag, de rente en de looptijd van de lening. De rente staat vast. Bij een daling of een stijging van de rente, blijft het maandbedrag hetzelfde. Het geleende bedrag wordt dus in vaste maandbedragen terugbetaald. Afgeloste bedragen kunne niet opnieuw worden opgenomen. Aan het einde van de looptijd is de lening volledig terugbetaald.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 030 659 67 00. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Of kijk op onze veelgestelde vragen pagina voor het antwoord op uw vraag.