Financial Lease

Wilt u investeren in mobiliteit zonder uw liquiditeitspositie aan te tasten? Dat kan met Financial Lease: een verantwoorde en aantrekkelijke manier om personenauto’s en bedrijfswagens te financieren.

  • Duidelijk: vaste rente en maandbedragen
  • Voordelig: kies voor een slottermijn voor lagere maandlasten
  • Flexibel: tijdens de looptijd is inruilen toegestaan

Wat is financial lease?

Wilt u een personenauto leasen voor uzelf of uw medewerkers? Of heeft u bedrijfswagens nodig voor een beter bedrijfsresultaat? Financial lease is een interessante optie: hiermee kunt u investeringen doen zonder aantasting van de liquiditeitspositie van uw bedrijf. Zo behoudt u uw werkkapitaal voor andere doeleinden.

€ 5.000,- tot maximaal € 100.000,-

Met een lening van minimaal € 5.000,- tot maximaal € 100.000,- kunt u maximaal 100% van het aanschafbedrag van uw voertuig financieren (exclusief btw). Uw autodealer of tussenpersoon ontvangt het aanschafbedrag dan rechtstreeks van ons. Daarna betaalt u iedere maand een vast bedrag terug. Let wel: afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

Eigendom voertuig

De looptijd van uw lening is maximaal vijf jaar. U mag onmiddellijk gebruik maken van uw afschrijvingsmogelijkheden, zoals de investeringsaftrek en andere fiscale regelingen. Heeft u de lening afgelost? Dan gaat het eigendom van het voertuig op u over.

Keuze: lagere maandlasten

U kunt kiezen voor een aanbetaling. Maar u kunt ook een slottermijn opnemen. Bij een slottermijn hoeft u een deel van de lening niet af te lossen. Dit deel betaalt u aan het einde van de looptijd van de lening in één keer terug.

  • call 030 659 67 00
  • Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur