Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Financial Lease

Wilt u investeren in mobiliteit zonder uw liquiditeitspositie aan te tasten? Dat kan met Financial Lease: een verantwoorde en aantrekkelijke manier om personenauto’s en bedrijfswagens te financieren.

  • Duidelijk: vaste rente en maandbedragen
  • Voordelig: kies voor een slottermijn voor lagere maandlasten
  • Flexibel: tijdens de looptijd is inruilen toegestaan

Wat is financial lease?

Wilt u een personenauto leasen voor uzelf of uw medewerkers? Of heeft u bedrijfswagens nodig voor een beter bedrijfsresultaat? Financial lease is een interessante optie: hiermee kunt u investeringen doen zonder aantasting van de liquiditeitspositie van uw bedrijf. Zo behoudt u uw werkkapitaal voor andere doeleinden.

€ 5.000,- tot maximaal € 100.000,-

Met een lening van minimaal € 5.000,- tot maximaal € 100.000,- kunt u maximaal 100% van het aanschafbedrag van uw voertuig financieren (exclusief btw). Uw autodealer of tussenpersoon ontvangt het aanschafbedrag dan rechtstreeks van ons. Daarna betaalt u iedere maand een vast bedrag terug. Let wel: afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

Eigendom voertuig

De looptijd van uw lening is maximaal vijf jaar. U mag onmiddellijk gebruik maken van uw afschrijvingsmogelijkheden, zoals de investeringsaftrek en andere fiscale regelingen. Heeft u de lening afgelost? Dan gaat het eigendom van het voertuig op u over.

Keuze: lagere maandlasten

U kunt kiezen voor een aanbetaling. Maar u kunt ook een slottermijn opnemen. Bij een slottermijn hoeft u een deel van de lening niet af te lossen. Dit deel betaalt u aan het einde van de looptijd van de lening in één keer terug.

Contact opnemen over uw Financial Lease product?

Wij werken samen met automotive tussenpersonen en dealers. Onze klantenservice helpt u met het vinden van een tussenpersoon.

Heeft u vragen?

Kijk op onze veelgestelde vragen pagina voor het antwoord op uw vraag.