Let op! Geld lenen kost geld.

Samenwerken met Alpha Credit Nederland

Wist u dat 80% van de auto’s gefinancierd wordt? En dat mensen daarvoor vaak een lening via hun eigen bank afsluiten? Overweegt u om uw klanten zelf een financiering aan te bieden? Denk dan aan Alpha Credit Nederland. We hebben ruime ervaring in de automotive branche en zijn onderdeel van ABN AMRO. We staan altijd open voor een samenwerking met nieuwe partners. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Wat betekent samenwerken met Alpha Credit Nederland?

Partner in business

Wij zijn er voor u. Zodat u uw klant het beste tarief en de beste service kunt geven. Achter de schermen regelen wij alles wat u wilt. Vanaf dat uw klant de showroom binnenkomt tot en met de afhandeling van de aanvraag. 

We delen onze kennis met u

U profiteert van onze ruime ervaring in autofinancieringen. We delen onze kennis en ervaring graag met u, bijvoorbeeld in onze nieuwsbrieven. Daarnaast krijgt u een eigen accountmanager. Deze heeft kennis van de markt en denkt met u mee over mogelijkheden om uw omzet te verhogen.

Efficiënte processen, heldere tarieven

We hebben een korte doorlooptijd. Dat is nodig, want uw klant wil graag snel van zijn nieuwe auto of motor kunnen genieten. We hebben onze processen daarom efficiënt ingericht. Ook de tarieven zijn helder en overzichtelijk.