Let op! Geld lenen kost geld.

Over Alpha Credit Nederland

We verstrekken autoleningen aan particulieren en ondernemers

Dankzij onze leningen kunnen particulieren een auto of motor financieren. Ondernemers kunnen onze leningen gebruiken om bedrijfsauto’s aan te schaffen. Ons kantoor zit in Bunnik, langs de A12. Alpha Credit Nederland is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO.

Ons doel is dat u kunt rijden zoals u wilt

We willen dat u op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een auto of motor. Het maakt niet uit of deze nieuw of tweedehands is. Ook zijn wij niet gebonden aan een merk. U kunt kiezen uit verschillende leningen. Aan consumenten bieden wij Huurkoop en de Persoonlijke Lening. Ondernemers bieden wij Financial Lease

Uw dealer denkt met u mee

U sluit de lening gewoon bij uw dealer af. We bieden onze leningen namelijk aan via autodealers en automotive tussenpersonen. Zij denken met u mee over een lening die past bij uw financiële situatie en bij de auto of motor die u wilt kopen. Wij regelen alles achter de schermen. Voor vragen kunt u niet alleen bij uw dealer, maar ook bij onze klantenservice terecht. Zo zorgen we voor tevreden klanten.

Meer weten over onze dienstverlening?

Klik hier om de Dienstenwijzer te lezen. U leest hier wat u van ons kunt verwachten, hoe u contact met ons kunt opnemen en wat u moet doen als u een klacht wilt melden.


Verant­woord lenen!

Waar let u op als u een autolening afsluit?

Welke lening past het beste bij u? Bij wie sluit u de lening af? Hoe kunt u offertes met elkaar vergelijken. Als u geld gaat lenen voor een auto of motor, komen er veel vragen op u af.

Hier vindt u handige tips zodat u een goede keuze kunt maken.